Efter at have overstået den overraskelse det er, at så mange butikker og små virksomheder har drejet nøglen om, måtte vi ud og se lidt mere af Cypern. Det blev andet til sølv byen Lefkara som lå lidt oppe i bjergene, og var en gammel by med gader af en størrelse hvor der kun var plads til en bil.

Tobias ville som sædvanlig gerne spotte metaldele, så i vores hastigt lejede bil, satte han og jeg kursen mod Larnaca lufthavnen. Honda’en fik afprøvet affjedringen godt og grundigt da google GPS fik os ud på en vej hvor der knapt var plads til både bil og sidespejle, men vi fandt den sydlige del MacKenzie beach, og den unge mand fik taget lidt billeder.

Men kan ikke klage over at vi ikke får set nogle alternative steder når der skal spottes.

Blandt de fly der var I Larnaca, var blandt andet et par gamle Fokker’s, der var meget forladte. Dety var både Fokker 70 og 100 modeller der lå strøet ud over bagsiden af lufthavnen.

Der holdt også en Republic RC-3 Seabee. Bygget I 1947, og derfor en gammel dame, der desværre lignede begyndelsen til et vrag. Det er et populært fritidsfly, så forhåbentlig kommer der en som vil restaurere det igen.

Den unge mand også spottet sin første Boing 747. Dog en russer, men alligevel en Jumbo. De er efterhånden et sjældent syn på himmelen

Mens vi havde bilen, fik Oliver også lige en tur, hvor vi prøvede at komme ud til et fyrtårn helt på spidsen af den lille halvø hvor hotellet ligger. Men da vi ikke kunne komme ind til den, måtte vi nøjes med en kirke som var bygget ind i en hule.

Helt klart og meget salt holdigt vand, gjorde var oplevelsen fed, da alle på holdet kunne flyde i havet (ikke I poolen)

Man må sige at hotellet lå med næsten den bedste placering, det eneste der kunne have gjort det bedre var hvis solen kunne gå ned over vandet i stedet for byen, men det var til at overleve 😉

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Sponsors

  • Dell
  • UnoEuro webhosting
  • Website and logo design contests at DesignContest.com.
  • Reviews of the best cheap web hosting providers at WebHostingRating.com.