Jeg må nok indrømme at vi er blevet en rigtig cykelfamilie. Antallet af cykler som vi har stående ændrer sig hele tiden, både op og ned. Oliver elsker at cykle hurtigt og må nok snart have en hurtigere cykel end den han allerede har. Tobias er på fuld gas op og ned af bakkerne til BMX, og hjemme kører rundt på sin mini mountain bike. Fru Jensen har fået sig en mountainbike til at give lidt adspredelse fra alt hendes løb og den er blevet indviet på en tur. Hr. Jensen klarer sig med sin dejlige Wilier La Triestina Racer som snart runder 5000km, og den rå matsorte Cube mountainbike der har taget de første 1000km rundt på sjælland.
Som verden ser ud må jeg nok få indrettet et ordentligt cykelværksted, og få en god aftale med dæk og slanger hos een leverandør, for der bliver brugt temmelig meget udstyr. PT er vi nede på 10 cykler, hvoraf 2 er løbecykler som ikke er i brug mere, det er efter Christiania cyklen blev solgt, og Fru Jensens gamle cykel røg på losse pladsen, og min gamle Fält mountainbike afgik ved døden.
Så 8 aktive cykler i familien, og hvis drengene bliver ved med at ville cykle, kommer der nok flere til hen ad vejen.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Sponsors

  • Dell
  • UnoEuro webhosting
  • Website and logo design contests at DesignContest.com.
  • Reviews of the best cheap web hosting providers at WebHostingRating.com.