Poul og Anette

Poul og Anette

Poul med familie ved deres hus i Kastrup, som de formentlig er færdige med at bygge til og modernisere, det har de også arbejdet med i de ca. 11 år de har boet der. Poul blev jo udlært
som maler, og det arbejdede han ved, indtil han blev soldat, i den tid havde han jo god tid til at bestemme sig til noget andet, for han ville ikke være maler hele sit liv. Så da han var færdig i
tjenesten, begyndte han som teknisk tegner i et ingeniørfirma iOrdrup, han var meget dygtig så i løbet af kort tid var han oppe på en god løn og det gik virkelig godt i flere år, men det var nu heller ikke hans blivende sted. Han havde i mellemtiden lært Anette at kende og var kommet ind i familien Villadsen, Hans svigerforældre havde en fabrik, hvor der blev lavet forskellige færdigvarer af sild det var en virksomhed med en del ansatte, og da hans svigerfar ønskede at trække sig ud af det, for at nyde sit otium, blev det bestemt at Poul og Anette skulle overtage virksomheden og Poul blev ansat som direktør. Han går meget op i sit arbejde og har så travlt som aldrig før. Anette er uddannet kemitekniker, og var ansat på “Superfos”, men hun tog en uddannelse i bogholderi, og overtog den
del af arbejdet. Såvidt jeg kan se er det en god og solid forretning, så det er forhåbentlig sidste gang, at Poul skifter job, det er nok svært at finde noget der er bedre, selv om han pusler meget med
veteranbiler tror jeg ikke der er fortjeneste på det, snarere tværtimod. jeg sidder alene , Edith er i byen med Maria og Julie, de er har på efterårsferie mens deres far og mor er til fødevaremesse i Paris, det
er de meget ofte i hele Europa, det er jo dejligt at have tøserne her

Categories: Almanakken

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Sponsors

  • Dell
  • UnoEuro webhosting
  • Website and logo design contests at DesignContest.com.
  • Reviews of the best cheap web hosting providers at WebHostingRating.com.