Asger med familie

Asger med familie

Det er Asger med familie, foran deres nye hus i Gilleleje det begyndte han at bygge sidst på sommeren i 1983, da var jeg bleven så rask, at jeg kunne være med, omend meget beskedent til at begynde med. Men det var jo en god optræning, jeg havde jo stadig besvær med venstre ben der endnu var noget lammet, men jeg kunne da hænge fast, selv da vi kravlede på taget. Men det var sommetider at Asger måtte hjælpe mig med at få benet med, men det gik da uden uheld. Asger blev jo udlært som tømrer, og har også arbejdet med det ind imellem, men efter han har fået dårlig ryg, kniber det med at holde til det. Han har kørt en del varebil og taxa, og i nogle år var han ansat i et firma i Helsingør, indtil han i 1985 fik den “skøre” ide, at han ville være pølsemand, så han sagde sin gode stilling op (firmaet lukkede forøvrigt et halvt år efter) og gik igang, først meget beskedent, senere større, og trods vores
skepsis lykkedes det at få en meget god forretning ud af det. Samtidig gik Marianne i gal,som dagplejemor for fire børn plus deres egne tre, så der var virkelig fart over feltet, og de havde en god indtjening, men måske for meget fart? så det begyndte at knirke lidt på hjemmefronten, så en skønne dag blev en sorgens dag, da blev det for meget bor dem, så de er blevet skilt, men på en god måde, da de er enige om at dele forældremyndigheden over børnene. Christena bor hos Asger, mens drengene er hos deres mor og så ma vi jo se hvad der sker fremover. Asger kører som taxamand i Helsingør, og det går godt, men han har stadig vrøvl med ryggen

Categories: Almanakken

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Sponsors

  • Dell
  • UnoEuro webhosting
  • Website and logo design contests at DesignContest.com.
  • Reviews of the best cheap web hosting providers at WebHostingRating.com.