Gert med familie

Gert med familie

Gert med familie ved deres hus i Sunds, hvor de efter lidt omflytninger syntes at være faldet til ro. Gert har en god plads i et tømrerfirma og har altid meget travlt der, men så skæpper det jo også godt i kassen. Jytte har også indimellem travlt i forskellige pladser, men hun har vist ikke fundet et
blivende sted, men det kommer jo nok. Huset kræver jo en del arbejde, det er jo lidt ældre, så der skulle laves en del om så det passede til deres behov, og det har de snart fået et godt resultat ud af.

Categories: Almanakken

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Sponsors

  • Dell
  • UnoEuro webhosting
  • Website and logo design contests at DesignContest.com.
  • Reviews of the best cheap web hosting providers at WebHostingRating.com.