Rene med familie

Rene med familie

Rene med familie i haven ved deres hus i Jægerspris, som de købte i sommeren 1983, det trængte til en kærlig hånd både ude og inde, og det har de også givet det. De startede med at lukke hoveddøren, som alligevel aldrig blev brugt, og så lagde de entreen til det eksisterende toilet og fik et dejligt stort
badeværelse, så blev der malet og farvet udvendig, og malet indvendig, og nu har de også fået et dejligt stort køkken med nyt inventar, så de har efterhånden fået et rart hus. Rene blev udlært i VVS faget, selv om det kaldes smed, han har, i en periode efter udstået læretid, været i et firma, “toptrykluft”
i Slangerup,som jo også har noget med smedearbejde at gøre, men er nu tilbage i hans gamle firma hvor han blev udlært,det er i Jægerspris. Bente er uddannet børnepædagog, og er ansat i en børnehave i Jægerspris, så da de købte hus i Jægerspris, har de jo ikke længere på arbejde end de kan tage cyklen, og det er jo rart når begge er ansat på fuldtid og hus og have og egne to Bern også skal passes.
Bente er gået i gang med at læse videre, det bager et år, så er hun uddannet til at tage et lederjob. Bente er ansat i en dejlig ny børneinstitution “Regnbuen” i Jægerspris, der er både vuggestue, børnehave og fritidshjem, hun er for tiden ansat i fritidshjemmet.

Categories: Almanakken

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Sponsors

  • Dell
  • UnoEuro webhosting
  • Website and logo design contests at DesignContest.com.
  • Reviews of the best cheap web hosting providers at WebHostingRating.com.