Hjemme igen, efter en lang tur er det blevet tid til en lille eftertanke omkring turen. Det viste sig at Færøerne kun plejer at have sne et par uger om året på grund af det temperede klima. Heldigvis fik jeg nu set hvordan de smukke øer ser ud klædt ind i sne. Onsdag aften efter dagens sidste møde, gik jeg en lille tur omkring havnen i Thorshavn, for at få renset hovedet efter en heftig dag med møder. Ind over Tinganes kom jeg til at gå, og hvilke hyggelige små stræder. Uden at vide det gik jeg lige forbi deres statsministers kontor, det hele dækket fint ind i sne. I dag gik turen så til Danmark igen, men på grund af snevejr og islag blev turen lige 2 timer forsinket. Til alt held var der tøvejr på Streymoy, så jeg kunne komme til at køre op over Oyggjavegur, som er den gamle vej fra Thorshavn mod Vagar og Vestmanna. Her fik jeg så taget billeder af de frosne floder der ellers bruser lystigt på alle andre tider af året. Se billederne her

Categories: Dell, Mikael's thoughts

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Sponsors

  • Dell
  • UnoEuro webhosting
  • Website and logo design contests at DesignContest.com.
  • Reviews of the best cheap web hosting providers at WebHostingRating.com.