skiskole åre

skiskole

Efter en god nats søvn, var det nu tid til den første hele dag på ski. Drengene var friske fra morgenstunden, og selv Tobias glemte han var en anelse sløj da han først fik skiene spændt på fødderne. Men inden skiskolen skulle starte, havde vi lige 1½ time hvor vi fik afprøvet lidt flere pister i nærområdet, og der skulle lige tankes op efter de første mange meter downhill var lagt under skiene.

Fruen og jeg nåede nogle ture på en smule stejlere bakker mens skiskolen var igang, og med kameraet godt spændt fast på hjelmen skal der nok komme nogle gode videoer efter vore hjemkomst til Danmark. Efter en velindtaget frokost delte vi os i to hold, hvor Tobias og farmand tog på den første lille ekspedition. Vi nåede en tand længere ud og højere op, med en stolelift, end vi havde været før. Dette gælder især for Tobias, men der skal også afprøves grænser. Oliver og mor tog også nogle gode ture imens, og vi mødtes tilbage ved “vores” bakke som er Vargbackan. Ialt nåede undertegnede ca 3 kilometer lodret fald i løbet af dagen fordelt på otte forskellige lifte og 31 nedkørsler.

20140210_081842Ved 16 tiden var flokken dog blevet trætte og vi foretrak indendørs for at hygge med blandt andet et slag uno, samt vores allestedsnærværende elektroniske enheder.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Sponsors

  • Dell
  • UnoEuro webhosting
  • Website and logo design contests at DesignContest.com.
  • Reviews of the best cheap web hosting providers at WebHostingRating.com.