Det var en dag der startede klokken 8 for mit vedkommende, da jeg for en gangs skyld om mandagen kunne sove længe.  Der var bestilt taxa til klokken 12, hvor turen først gik til Timianhaven for at hente den gamle, og derefter mod lufthavnen. 

Vel ankommet til CPH var vi i god tid, og der var tid til at slappe af, få ordnet self-service check-in nede imellem terminal 2 og 3. Alt check overstået fik vi lidt føde, da flyet først skulle afgå 16.55 mod Orlando lufthavn. 

Norwegian 787 Dreamliner
Norwegian 787 Dreamliner

Det hele gik fint og vi kom godt ombord i Norwegians Boing 787 Dreamliner som er blevet deres standard longhaul flights til USA. Vi sad på række alle sammen i flyet og gjorde os klar til den lange tur mod staterne, som skulle tage ialt 9 timer og 15 min. På trods af de sædvanlige udfordringer fra andre passagerer og deres små børn, gik turen smertefrit indtil vi nåede 40 minutter fra Orlando. Bevares havde jeg lagt mærke til at ruten mod staterne gik en anelse længere mod nord end oprindeligt planlagt (og normal flightplan), mest sandsynligvis på grund af den tropiske storm Florence som lå syd for Bermuda og var godt på vej mod Georgia og North eller South Carolina området. Prognoserne inden afrejse havde lovet tordenvejr om eftermiddagen hvilket så passede med at det gik ind over Orlando i det tidsrum hvor vi havde fået landingstilladelse. Dette tordenvejr var åbenbart så kraftigt at vi ikke kunne komme til at lande. Efter to rundture over Orlando blev vi omdirigeret til Fort Lauderdale som ironisk nok er den lufthavn hvor vi skal lette fra når ferien er slut. 

Vi nåede ned i Fort Lauderdale uden muligheden for at komme ud, da tordenvejret over Orlando var lettet igen, og vi kunne flyve tilbage, og som de sagde over radion i flyet, så ville besætningen også meget gerne til Orlando, og de ville gerne afsted inden de overskred deres arbejdstid. En og en halv time senere lettede vi så igen, på en kort flyvning med kurs mod Orlando. Ned kom vi i et stykke, og bortset fra at vi nu var 3 timer forsinket gik det nogenlunde fint med at få bagage og finde vores udlejningsbil. Klokken var nået klokken 7 dansk tid (Klokken 01 Florida tid) og vi havde været oppe i pænt mange timer da vi endelig kunne sætte os ind i vores Chrysler Pacifica og sætte kursen mod Kissimee. 

Corvette Stingray
Corvette Stingray

Vi shoppede lidt på vejen og klokken lidt i 4 kunne vi endelig gå i seng i det fede hus vi havde lejet gennem FDM. 

Dag to vækkede vi drengene klokken 11 lokal tid, vi var dog alle trætte efter gårsdagens strabadser så dagen var aftalt til ren afslapning og få handlet ind så vi har madvarer og diverse til et par dage. 

Det eneste vi har lavet ud over at nyde poolen, var at handle ind i Walmart som er Bilka gange 3 + det løse.

Vi har sidder nu og slapper af med vores respektive dagbøger, Oliver og Tobias har overstået deres, og jeg sætter det sidste punktum i min. 

Vi kom en tur over Grønland

Categories: Blog

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Sponsors

  • Dell
  • UnoEuro webhosting
  • Website and logo design contests at DesignContest.com.
  • Reviews of the best cheap web hosting providers at WebHostingRating.com.