20.september; Første hele dag i Miami Beach og vi brugte dagen på at slapper af efter den lange køretur i går. Udover at forfriske os selv i poolen skete der ikke så meget. Vi spiste en temmelig dyr aftensmad i restauranten, og blev enige om at det gjorde vi ikke igen. 

21.september; Anden dag i Miami og vi skulle lige have krydset endnu en ting af, nemlig en Airboat tur gennem Everglades. Så vi startede med at køre ud af Miami og mod den Shell tank hvor vi skulle mødes med dem der skulle guide os igennem 

Det første vi så mens vi ventede på holdet før os var en baby-alligator på cirka 40 cm’s længde hvor af en stor del af det var halen. De de vokser mellem 15 og 30 cm om året anslog vores første guide at den var cirka 2 år gammel.

Han kaldte den frem med at specielt kald med munden, og den lå meget ufrygtsom og kiggede på os indtil airboat’en ankom med holdet før os, som kun havde været på en times tur. 

Den lille fugl i front fulgt kun med de første par hundrede meter. 

Vi havde booket en 1½ times tur igennem floden som Everglades egentlig er, bare en temmelig stor en af slagsen. Vi “sejlede” ud, og som vores guide Willy sagde, så var det en “smooth ride”. Airboat’en flød stille og roligt igennem. Willy var meget stedkendt efter at have sejlet der i mere end 8 år, og han fik vist os en del. Blandt andet flere baby-alligatorer, også nogle med deres mor lige ved siden af. 

Denne lå helt op af båden kun 30 cm fra Oliver. 

Den ene lå helt tæt på båden, og kiggede meget på os, vi fik også set en skilpadde som kun helt hen til båden for at få een ostepops. 

Tobias fik også prøvet at fange en lille fisk, som dog blev sat ud med det samme igen. 

Vi kom også meget tæt på denne meget store han alligator, der ligesom de andre bare lå og kiggede på os.

Alt i alt en fed tur gennem friskvandsfloden Everglades med vores guide Willy fra Airboats in Everglades

Vi sluttede dagen af med en sen frokost på The Pit barbeque som Willy havde anbefalet til os. Her fik vi smagt Alligator bites, som nogle ganske gode burgere under stråtaget. 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Sponsors

  • Dell
  • UnoEuro webhosting
  • Website and logo design contests at DesignContest.com.
  • Reviews of the best cheap web hosting providers at WebHostingRating.com.