18.september; Dette var den sidste hele dag i Orlando området, og vi skulle nå den sidste park af de tre vi havde booket hjemmefra, nemlig Busch Gardens i Tampa. 

De første alligatorer på turen

Busch Gardens overraskede positivt da der rigtig mange dyr at se, og der var samtidig en del forlystelser og rutchebaner som man kan prøve, så en sammenblanding af Zoologisk Have og Sommerland Sjælland. 

Vi blev dog ramt af lidt uvejr undervejs, og her kunne man mærke amerikanernes frygt for at blive sagsøgt for de mindste ting. Alle forlystelser blev lukket ned mens vandet væltede ned fra oven. 

Tobias kommer løbende igennem regnen. 

19.september; Dette var rejse dag, hvor vi skulle flytte fra Orlando området og til Miami Beach.

Bilen tungt pakket

Bilen blev læsset med alle vores ting, der var lidt vemodigt at sige farvel til huset. Vi havde lige vænnet os til at være der, og nyde den amerikanske hverdag. 

Turen gik fra Davenport. ned af Interstate 27 og videre af 60’eren ud mod kysten til Vero Beach, hvor det var tid til at holde en frokost pause på McDonalds. Undervejs var vi kommet igennem et meget fladt landskab, lige fra by til virkeligt langt imellem gårdene. 

Interstate 60, meget fladt og lige stykke landevej
Yeehaw Junction et eller andet sted på 60’eren. 

Efter pausen kørte vi videre ned af Highway 1 mod Miami, her var der dog lidt for mange lyskryds, så jeg valgte til sidst at køre ud Florida Turnpike mod Miami Beach. Vi nåede hotellet Grand Beach Miami uden problemer, og vores Chrysler Pacifica er en trofast rejsekammerat. 

Udsigten mod Miami fra vores suite.

Nu er vi indlogeret på 8.sal på hotellet i en suite med plads til ialt 8 mennesker. 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Sponsors

  • Dell
  • UnoEuro webhosting
  • Website and logo design contests at DesignContest.com.
  • Reviews of the best cheap web hosting providers at WebHostingRating.com.