20140209_075323Vi vågnede ved 5.30 tiden i toget, Tobias en anelse sløj. Men mon ikke han glemmer han er sløj når vi først rammer pisterne.

Morgenmaden blev indtaget i toget og bestod af Kanelsnegle, sodavand, saftevand, og scones, mælkesnitter. Ikke det sundeste men lige hvad vi havde med i taskerne.

Vi lander i Åre omkring 7.45, hvor programmet så står på indkøb, transport til Björnen området, finde vores ski, og komme ud på de første pister. Stille og roligt.

20140209_075307Da truppen landede på Åre  station, fandt drengene hurtig en snebunke og nogle istapper at fornøje sig med. Noget der har været længe savnet i Danmark. Efter at have forsynet os på Åre station og det nærmeste Ica supermarked, fandt vi en taxi til Björnen området. Her blev al bagagen læsset ned i et opbevaringsrum, idet vores hytte først kunne fås fra 15 tiden, og klokken var jo stadig kun lidt over 9. Det var nu tid til at få fat i nogle ski, så  turen gik til Skistar shoppen for at få udleveret de allerede bestilte sæt ski. Det var kun farmand der manglede, da jeg skulle køre på Snowblades  i stedet for almindelige carving ski.

Udstyret med en pænt portion tålmodighed, da alle de andre, der netop var ankommet sammen med os, skulle have udleveret udstyr. Vi fik al vores grej og checket skipass, samt skiskole tider, og begav os ud på dagens første bakker.

Ialt nåede vi at få følelsen af skiene ind under huden, men aften-ski blev det ikke helt til, da hele flokken på 4 var meget, og jeg mener meget trætte. Godnat.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Sponsors

  • Dell
  • UnoEuro webhosting
  • Website and logo design contests at DesignContest.com.
  • Reviews of the best cheap web hosting providers at WebHostingRating.com.