klar til dagens skiEfter en god nats søvn, var vi klar til en lang dag på ski. Vi vidste på forhånd at lifterne ved vores “lille” bakke, først ville lukke klokken 18, så vi ville få masser af muligheder for at få kørt nogle kilometer.

Så efter en lille morgenmad var det tid til at komme i tøjet, lifterne åbner dagligt klokken 9, så det er med at være klar for at kunne nå at køre inden skiskole

Inden skiskolen var det tid til en lille snackmellemmåltid.

Efter skiskolen og en velfortjent frokost var det tid til at køre en ordentlig tur.

20140211_141720Ligesom om mandagen delte vi os op, så Tobias kørte med mig på nogle lidt størrere bakker. Vi nåede hele vejen fra Björnen og ned til Åre by, hvor vi tog Bjergbanen tilbage op ad bakken, eller ihvettfald noget af vejen. Det skal siges at det kræver et pistekort med i lommen, for at kunne holde rede på hvilke bakker man skal køre ned af, og hvilke lifte man skal tage op for at komme rundt i området.

Vi nåede både at køre med den nyeste stolelift, Sadelexpressen, og en lidt ældre model inden vi nåede rundt, og tilbage til vores eget område. AftenskiSidste på dagen var det tid til aftenski inden solen gik ned. Temperaturen var idag under frysepunktet hele tiden, så vi nåede at blive lidt kolde, og sukkerkolde til sidst. Det gode er dog at vi har Ski-in-ski-out til vores hytte, så vi kan løbe direkte til hoveddøren uden at skulle tage skiene af. Så efter 4000+ meters drop i højdemeter, gik drengene til ro.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Sponsors

  • Dell
  • UnoEuro webhosting
  • Website and logo design contests at DesignContest.com.
  • Reviews of the best cheap web hosting providers at WebHostingRating.com.