medaljer

Drengene med deres første medaljer

Vi er nu nået halvejs gennem ferien, og vi får kørt på en masse god sne. Dagen igår var præget af masser af solskin, hvorimod dagen i dag var præget af skyer og sne.

Men vi skulle lige starte dagen, og lige som de andre dage gik turen ud på pisterne ved 9.tiden. Vi nåede at køre en del inden drengene skulle på skiskole, og der bliver givet god gas ned af bakkerne. I løbet af dagen nåede vi at droppe omkring 4000 meter ned af bakke, altså hvis man måler det direkte lodrette fald, og ikke den distance der bliver kørt.

Mens drengene var på skiskole, tog vi voksne rundt i området, men på grund af strøm nedbrud, var de nyeste og største stolelifte ude af drift. Så man kunne ikke komme mellem Björnen området og Åre By. Til gengæld nåede jeg en runde med off-piste skiing, på en rute der hedder Skog-is, som er upræpareret.

Lige efter skiskolen nåede drengene at køre en af de daglige tilbud som der er rigtig mange af til børnene, og derfor fik de en medalje. Efter en hurtig frokost, og 20 minutters afslapning med Ipad, gik turen ud på pisterne igen,. Her var der på “vores” piste, et andet slalomløb for ungerne, og de fik en medalje igen.

Svensk reklamebil

Svensk reklamebil

Det var nu på tide at dele os lidt op, og Tobias løb med mig da han tør mest på bakkerne. Kursen blev lagt over mod Åre By, og da stoleliftene igen var sat i drift tog vi dem rundt. Men på den ene tur oppe fra saddelen og ned til Åre, gik det galt, Tobias løb afsted for fuld damp, og jeg skulle nå at filme. Men da jeg skulle prøve at indhente ham med topspeed røg jeg ned, fik ganske simpelt ubalance, og røg ned med omkring 70km/t. Det var mit hidtil hurtigste styrt, og der skal nok komme en video med det. Heldigvis skete der ikke noget ud over en øm balle, og en såret stolthed. Men Tobias grinede, så alt var fint., og vi kunne løbe nogle flere ture. På den sidste tur i det område besluttede vi os for at køre på en rød piste og smutte forbi en flot larvefods traktor som er på billedet her. Vi nåede til sidst over til vores eget område, og da klokken var blevet mange, besluttede vi os for at slutte dagen.

Men vi fik også gået en aftentur for at kigge lidt på de skishops der ligger i området, så nu blev moren også glad. Tak for i dag

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Sponsors

  • Dell
  • UnoEuro webhosting
  • Website and logo design contests at DesignContest.com.
  • Reviews of the best cheap web hosting providers at WebHostingRating.com.