Minecraft

Drengene fandt en ligesindet Mindcraft spiller

Skiene er afleveret og det var på tide at ende snuden mod lille Danmark. Men først skulle vi ud på en lille togtur for at ramme hjemstavnen. Vi startede dagen stille og roligt med morgenmad, og få pakket de sidste ting. Ved 11-tiden havde vi afleveret nøglerne, og vi satte os ved receptionen for at vente på at vi skulle køre mod Åre station. Imens vi ventede fornøjede drengene sig med deres Ipads, og Mindcraft, og de fandt en ligesindet mindcraft spiller mens vi ventede.

Jeg havde tidligere på dagen fået fat i en taxi, og bestil ham til at komme klokken 1430, og meget præcist holdte taxien og ventede på os. Det var kun en kort køretur på 3-4 kilometer, så vi var hurtigt ude igen og inde på stationen. Her skulle der ventes indtil klokken 1610 hvor toget kørte mod Malmø. Vi fik shoppet de sidste småting til turen, og fandt vores kupe, hvor de næste 15-16 timer skulle leves. Efter lidt køretid var toget dog 45 minutter forsinket, men vi har heldigvis fri mandag, så vi har masser af tid.

kupe

Der ligges i lag i kupeen

Drengene blev puttet i lag, og vi andre indtog også vores senge, heldigvis havde vi kupeen for os selv så vi rigtig kunne brede os.  I løbet af natten, fandt vores togfører dog ud af at vi ikke måtte komme for sent til Malmø, så der blev sat fuld damp på under kedlerne. Dette kunne tydeligt mærkes i kørslen, så der blev rumlet noget rundt i køjerne, men drengene sov igennem uden problemer til vi blev vækket kl 5.50.

Efter ankomst til Malmø, var det bare at finde Øresundstoget mod Ørestad station og vores bil der holdt og ventede. Tilbage er der kun at sige at skiferien nu er billigt til salg, den har været god, alt for kort, men vi har kørt på ski som aldrig før.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Sponsors

  • Dell
  • UnoEuro webhosting
  • Website and logo design contests at DesignContest.com.
  • Reviews of the best cheap web hosting providers at WebHostingRating.com.