Så er der mælk

Frokost i den lille hytte

Allerede lørdag, og den sidste dag vi havde på ski. Dagen startede som de andre med lidt morgenmad inden turen gik ud på pisterne. Da skiskolen var slut havde vi planlagt en lang tur sammen med drengene, så vi drog afsted mod vest. Det var Olivers første tur i stolelift, og han var godt beklemt ved situationen, men vi kom opad mod de pister som både Tobias og Lena også havde besøgt tidligere. Undervejs nåede vi ned til den gamle bjergbane, som er mere end 100 år gammel. Læs eventuelt mere her.

Oliver var dog ikke helt tryg ved de nye pister, så efter at have turen fra Åre tilbage mod Saddelen, kørte vi ned til Björnen området igen. Her stod den så på lidt frokost i en af de små hytter i området hvor der er tændt op i ilden så man kan få en smule varme. Efter frokosten delte vi os op, så Tobias også kunne få lidt udfordringer sammen med farmand. Oliver og mor kørte på de nu velkendte pister i nær området, og især Bjørnesporet er populært.

Tobias provianterer

Tobias provianterer

Men Tobias og jeg kørte tilbage mod vest, og via de forskellige pister og lifte nåede vi helt over til Rödkullen, som er det fjerneste område vi kunne nå på ski uden at skulle med en skibus. Desværre begyndte det at blæse op, så da vi nåede tilbage til Åre Race Arena, lukkede de liften vi skulle op med for at komme tilbage mod vores område. Vi fik så, efter en smule ventetid, et lift med en skibus til næste stop, som var Åre By området. Her kunne vi så komme op mod højere luftlag og de pister samt lifte der skulle føre os tilbage mod målet. Efter en tur på næsten 3 timer nåede vi tilbage, og med en god kraftig vind og et par godt brugte unger sneg vi os indenfor. Men dog ikke før vi havde været nede i skiudlejningen og leverer vore ski tilbage. Nu mangler vi så kun at pakke og komme hjem til lille Danmark.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Sponsors

  • Dell
  • UnoEuro webhosting
  • Website and logo design contests at DesignContest.com.
  • Reviews of the best cheap web hosting providers at WebHostingRating.com.