Afslutning

Drengene sammen med deres skilærer

Dagen var desværre den sidste dag drengene skulle på skiskole, de havde ellers hygget sig rigtig meget sammen med deres skilærer Christoffer. Men inden de nåede til afslutningen skulle de dog lige gennem dagens lektion, imens vi andre smuttede ned og købte nogle nye skihandsker. Mine egne var gået op i sømmene, de har dog også holdt i 10 år siden skiferien i Tjekkiet. Klokken 12 skulle alle forældre til børnene mødes nede ved den ene børnebakke og se ungerne slutte af.

Tovtrækning

Tovtrækning

Der var blandt andet tovtrækning, børn mod instruktører og gæt hvem der vandt. Efter afslutningen var det tid til lidt frokost, inden turen gik på pisterne igen. Drengene er efterhånden lidt møre, men Tobias tog på ekspedition sammen med mig mod vest. Vi kom lidt længere over på den anden side af området i forhold til hvor vi har været før, men Bissen kørte pænt, og vi fik taget lidt nye pister af den røde slags inden vi vendte snuden tilbage mod Björnen.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Sponsors

  • Dell
  • UnoEuro webhosting
  • Website and logo design contests at DesignContest.com.
  • Reviews of the best cheap web hosting providers at WebHostingRating.com.