Vi er ved at have vænnet os til tidszonen herovre på den anden side af andedammen, og livet går sin vante gang. 

Dag 5; Dagen i dag skulle bruges på at besøge Aquatica, som er et stort vandland, og i 35 graders varme var det, det helt rigtige at gøre. Masser af sandstrand, dog inde midt i Florida, bølgemaskiner der gjorde det sjovt at bade og forskellige forlystelser hvor man kunne sejle eller svømme rundt var ganske sjove for både børn og voksne. 

Solen bagte igennem fra en himmel hvor der kun var få skyer til at starte med, og vi blev ganske brændte inden vi forlod stedet igen. Det skal siges at antallet af livreddere der stod overalt i Aquatica gjorde det til en sikker fornøjelse hvor både Oliver og Tobias kunne svømme rundt. 

Dag 6; Var blevet planlagt til en fridag for 60% af forsamlingen, hvorimod Oliver og jeg skulle på tur til Largo, ude på den anden side af Tampa på vestkysten. 

Her skulle vi besøge J&R BMX superstore for at få nogle nye kufferter med hjem. De skal bruges til sæsonen næste år. 

Vi fandt også lidt andre småting undervejs i butikken, men holdte mig pænt på måtten da vi ellers ville være blevet meget fattigere. 

På vejen tilbage skulle vi lige forbi en BMX bane for at se sådan en herovre, der var dog desværre låst på Oldsman BMX track, men den så fin ud 

Lidt seværdigheder blev det også til på vejen tilbage da vi havde spottet en gammel olieboring, samt nogle gamle fly. Fantasy of flight museet var desværre lukket indtil starten af november, så vi nøjedes med at tage billeder udefra. 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Sponsors

  • Dell
  • UnoEuro webhosting
  • Website and logo design contests at DesignContest.com.
  • Reviews of the best cheap web hosting providers at WebHostingRating.com.